MS stopt mij niet

MS stopt mij niet

WHVB speler aan het woord:

Afgelopen dinsdag 24 september tijdens ons jaarlijks coach-bestuuroverleg wekte speler/lid Kas van Rijkom onze aandacht met een aangrijpend verhaal over zijn buurvrouw die strijdt tegen de slopende ziekte MS. Graag wil hij dit onder zoveel mogelijk mensen onder de aandacht brengen.
Natuurlijk willen wij als bestuur graag ons steentje hier aan bijdragen door het bij onze leden onder de aandacht te brengen door het lezen van zijn verhaal:

Ik ben Kas van Rijkom en ik ben keeper van Team 3. Aangezien mijn buurvrouw MS heeft heb ik samen met de dochter van mijn buurvrouw een stichting opgericht. Er is een bedrag van 50.000,- nodig om een stamceltherapie te kunnen bekostigen in Rusland. Dit bestaat namelijk niet in Nederland.
Wij zien hoe deze slopende ziekte over de jaren heen steeds meer grip heeft gekregen op het leven van mijn buurvrouw. Dit kunnen wij niet langer aanzien. Dit is de laatste troef die wij nog kunnen inzetten om haar nog een kans te geven op een beter leven!

Kijk op de website stichtingmsstoptmijniet voor het volledige verhaal van Jolanda.

© WHVB - 2023 | Webdesign: WNH